Personal2023-02-23T17:25:14+01:00

Personal

BLOG

VLOG

Meesterschap van de Mind is de kunst van het sturen van je gedachten en overtuigingen met intentie van de manifestatie.

In het proces van transformatie is Meesterschap van de Mind de kunst om het oude programma te leren kennen, te herschrijven, emoties die stagneren te transmuteren en die delen van jezelf te integreren die je nodig hebt om jeZelf te zijn, heel, autonoom, authentiek, gelukkig en gezond.

De Mind in je systeem is opgebouwd uit alle gedachten en (geloofs)overtuigingen die je hebt verzameld in dit leven. En een overtuiging is niets meer dan een gedachte die je blijft denken, wat dan uiteindelijk een overtuiging wordt. Hoe sterker het denkpatroon, hoe sterker de overtuiging over jezelf, de wereld en de mensen om je heen. Als dit een positieve overtuiging is draagt deze bij aan de positieve frequentie van je totale systeem. Maar als dit een negatieve overtuiging is draagt deze bij aan de lage frequentie in je systeem. Je gedachten beïnvloeden je gevoel en emotie en beïnvloeden vervolgens je gedrag en je fysiek.

Om je Mind en wat het je steeds vertelt te kunnen begrijpen, moet je eerst het programma begrijpen, dat de Mind gedurende je hele leven heeft opgebouwd om je ‘veiligheid’ te waarborgen.

Dit programma is de identiteit, het ego die we in onze vroege kinderjaren hebben aangenomen en die we in de loop van de jaren hebben gevormd tot onze persoonlijkheid. Door vallen en opstaan ​​kom je er achter, hoe het leven om jou heen werkt. Als ik dit doe, krijg ik dit. Als ik dit zeg, krijg ik dit.
Dit doen we allemaal om ons aan te passen aan en te voldoen aan de verwachtingen van ons gezin en de buitenwereld.

“Spanning is wie je denkt dat je moet zijn…
Ontspanning is wie je bent…”

– Chinees gezegde –

We laten delen van onszelf achter in de schaduw van ons onder bewustzijn.

De illusie van de Mind doet ons geloven, dat als we onszelf vergelijken (vereenzelvigen) met de buitenkant en onszelf vormen naar dat beeld, we zullen krijgen wat we nodig hebben en ons verbonden zullen voelen. Maar verbinding met anderen gebeurt niet door onszelf te vergelijken met anderen buiten ons. En het concept dat we ‘Zelf’ noemen is niets anders dan de persoonlijkheid, het zogenaamde ego, waarvan we hopen dat het geliefd en geaccepteerd wordt en dat de goedkeuring van de ander wegdraagt. Vervolgens raken we afgescheiden van ons Zelf. En zelfs nog verder verwijderd en afgesneden van onze emoties en behoeften. Zo ver soms.. dat we geen idee hebben hoe we daar ooit moeten komen. Geen idee hebben hoe we moeten voelen wie we zijn en wat we nodig hebben. Wat we écht willen. Omdat we hebben geleerd ons te concentreren op de uiterlijke wereld, niet op de interne wereld, op die wij zijn. We hebben niet geleerd te luisteren naar de taal van onze emoties, naar de taal van onze intuïtie, van onze ziel.

Mastery biedt je programma,s en handvaten om uit de beperkende matrix van je Mind te breken.

Stap voor stap.

Laag voor laag.

Een heel leven lang.

Dat is de weg van ontwaken; bewustwording in autonomie, gezondheid en licht.

Reset – Opnieuw verbinden – Jezelf Her-inneren

Cultuur

1-1 Coaching

Training

Programma’s

ENGLISH

  1. Workshop “Awakening from the Matrix” (Online)
  2. Awakening from the Matrix – 5 weeks program (Online) (soon)
  3. Mastery of the Self (Mind – Body – Spirit online coaching programma) (soon)
  4. 1 op 1 Transformation Coaching for individuals
  5. 1 op 1 Personal Coaching for Professionals

Titel

Ga naar de bovenkant