Meesterschap in Regeneratie

In het zoeken naar balans in de constante beweging van veranderingen in het leven, ontkomen we niet aan de ervaring van donker naast die van licht.
Door ervaringen van tegenslag, moeilijkheden en stress kun je tijdelijk of langer het gevoel hebben dat je niet mee of verder komt. Je kunt uitvallen, ziek worden en het gevoel hebben dat je overspoeld raakt en even geen boven of beneden meer herkent.
Het is heel belangrijk om in deze fase tijdig begeleiding te krijgen om weer overzicht en rust te krijgen.
Van daaruit kun je (ver- )werken aan herstel, balans en zelfs groeien naar een sterkere en verbeterde versie van jezelf.

Dat is de fase van regeneratie; herstel, balans en groei.

Je persoonlijke balans, bepaalt de mate van ontwikkeling die je weer nodig hebt voor je professionele ontwikkeling.
De balans in jezelf kunnen herstellen, wetende dat er uitdagingen zullen blijven komen, zorgt voor zelfsturing, autonomie en flow in je welzijn en in je werk. Deze fase kan dus zowel preventief als voor herstel belangrijk zijn om in te zetten.

Herstel & burn out preventie

In 1-1 coaching of in een groepstraining met individuele begeleiding werk je regeneratie door het krijgen van inzicht in jezelf, erkenning van je ervaring, kennis over de werking van stress, vaardigheid in het leren sturen, veerkracht in het kunnen vallen en opstaan en perspectief op je potentieel en talent. Na dit traject voel je je beter en ben je groter en sterker dan daarvoor.

1-1 coaching
Herstel & burn out preventie programma

Mind Body Licht programma

In dit online programma leer je de basis Mastery kennis (level 1) die je inzicht geeft in de werking van je eigen systeem; mentaal, fysiek, emotioneel en energetisch. Je leert over de psychologie en de metabolische werken van de MInd – Body verbinding en het belang van het leren aansturen van je gedachten, overtuigingen, rust, beweging, voeding en relaties en de verbinding met je eigen licht. Alles wat je tot je neemt heeft een effect op je energie. En energie is kracht en informatie die je nodig hebt voor de ontwikkeling van je welzijn en je potentieel; je licht. Het licht in jezelf leren aansturen door te regenereren; detoxen en resetten op ieder niveau van je zijn, is het allerbelangrijkste uitgangspunt in dit programma. Een kunst die je zal ondersteunen in elke fase van ontwikkeling in je leven.

Na dit programma kun je mee doen aan de 30 day Reset challenge waarbij we in onze community de Inner Circle gezamenlijk de verschillende manieren van detoxen en vasten leren inzetten.

Meditatie & Energie programma

In dit online programma leer je op je eigen tempo in 21 dagen een nieuwe vaardigheid te implementeren in je leven; de kunst van meditatie en energie. Een kunst die je enorm zal helpen in het aansturen van balans, welzijn, gezondheid en licht. Je kunt dit programma zelfsturend en individueel volgen met een reader, videos of meditaties of door deel te nemen aan de 21 dagen challenge in de Inner Circle community hier online. In de Inner Circle houden we 1 keer per kwartaal een meditatie challenge met mensen uit binnen en buitenland, waarbij iedereen op ons besloten platform zijn vragen en ervaringen deelt en we gezamenlijke live teachings en meditaties houden.

Cultuur

1-1 Coaching

Training

Programma’s