Spirit2022-02-28T20:25:40+01:00

Spirit

BLOG

VLOG

To love your Self is to free your Self from fear
and release your Spirit in the expression of who you are.

Alles is vibrerende energie.
Van de grootste planeet in het Universum tot het kleinste grassprietje onder onze voeten, op cel niveau is het allemaal energie in beweging. Elke cel waaruit ons menselijke systeem bestaat, stoot zijn eigen unieke energie en frequentie uit, kenmerkend voor wie we zijn en hoe we daar uiting aan geven.

Meesterschap van de Ziel is de kunst van het durven vinden van je eigen weg en het uitleven van je potentieel in de expressie en creatie van de energie die je werkelijk bent.
Door te leren luisteren naar de taal van contrast en emotie, leer je de taal van je intuïtie, van je ziel spreken en maak je de verbinding met de Bron, het Universum en alles om je heen. Dan kun je er achter komen wat jouw doel en jouw toegevoegde waarde en aandeel is in het grotere geheel op deze aarde. Je komt iets leren over angst en liefde, je leert de liefde leven en je komt ook iets brengen en bijdragen op deze aarde op jouw unieke manier.

Je Ziel is het energetische deel van jou dat verbonden is met alles dat er is in dit Universum. Dat deel van jou, dat je intuïtie, je ziel aanstuurt in dit leven. Dat deel dat door je heen stroomt, je aanspoort in het ervaren van autonomie, kracht, zingeving en het leven van je hoogst mogelijke potentieel; jouw unieke goud.

Door de verbinding met je ware zelf, via je de taal van je emoties, te herstellen ontstaat er bewustzijn en toegang tot het magnetische veld dat je bent.
Alleen vanuit bewustzijn over het totaal kun je werkelijk meester worden in je eigen (t)huis.

Als je de verbinding tussen Mind, Lichaam en Ziel begrijpt, ervaart en beheerst ontwikkel je werkelijke autonomie, gezondheid vanuit het licht, de Bron die jij bent.

MIND

BODY

SPIRIT

Programma’s

ENGLISH

  1. Workshop “Awakening from the Matrix” (Online)
  2. Awakening from the Matrix – 5 weeks program (Online) (soon)
  3. Mastery of the Self (Mind – Body – Spirit online coaching programma) (soon)
  4. 1 op 1 Transformation Coaching for individuals
  5. 1 op 1 Personal Coaching for Professionals

Titel

Ga naar de bovenkant