Advent: Leren om ascensie te vertrouwen

Ascensie & Vertrouwen

Terwijl we tijdens advent, dag na dag onze energie verschuiven naar de intentie van Kerstmis, nodigt het ritme van de winter, die ons langzaam vertraagt, uit om langzaam maar zeker naar binnen te keren.

Door donkere dichtheid in onszelf los te laten en na te denken en te voelen wat er nodig is om in licht en liefde te leven.

Stel jezelf deze vragen :

– Wat vertelt mijn lichaam mij wat ik los mag laten?

– Waar voel ik dat dichtheid door mijn lichaam naar buiten wordt geduwd?

–  Wat vertelt mijn ziel dat er nodig is om licht en liefde te wezen?

Met elke gedachte, gevoel of handeling die we kiezen voor Zelfliefde boven Ego-oordeel, transmuteren we dichtheid in ons hele wezen. Het lichaam ontvangt de boodschap vanuit het hart of vanuit het Ego.
Om ofwel los te laten en de ziel ruimte te geven om te helen en uit te breiden in licht en energie.

Of om vast te houden aan wat is en de energie juist te onderdrukken.

Decomprimeren is de daad van Ascentie.
Om op de ladder van de evolutie van de Ziel te klimmen, door de ziel te helen in zelf liefde en licht. Met andere woorden, als je weer een les hebt geleerd en de test hebt doorstaan door voor die  Zelf liefde te kiezen, stap je een tree omhoog op de trap van frequenties en wordt je meer licht.

Het lichaam dat zuivere cellen heeft en donker los laat kan ook steeds meer licht opnemen, integreren en uitdragen. Zo verandert ook je lichaam als een gevolg van anders denken, voelen en handelen. De biologie verschuift van het overleven wat vraagt om aanmaak van hormonen die helpen om te vechten of onderdrukken, naar het leven in licht wat biologisch betekent in verwerking van fotosynthese. Een proces dat door alle levende organismen wordt gebruikt om lichtenergie om te zetten in levenskrachtigere ademhaling en doorbloeding. En deze licht energie kan later worden vrijgegeven om het organisme van brandstof te voorzien voor activiteit.

Met andere woorden, je integreert meer van het goddelijke licht door jou heen in energie en compassie volle actie vanuit je hart.

 

Op dit moment verandert de aarde ook haar frequentie op de ladder van evolutie zoals al het leven. Dus om in afstemming en harmonie met al het leven te blijven, worden we ook gedwongen, aangestuurd en uitgedaagd om mee te verschuiven.
Er gebeurt precies wat er nodig is in de schepping om te zorgen voor deze harmonie, ook in jou.
Langzaam past het lichaam zich aan van koolstof naar kristallijne lichtfrequenties die nu worden gemeten maar niet volledig worden begrepen door de wetenschap.
Net als bij het nog ontbreken van volledige begrip over het goddelijke DNA van de mens; als je het spirituele aspect en de Goddelijke scheppingskracht eruit haalt, krijg je nog niet eens de helft van het verhaal; waardoor er nog wordt gesproken over DNA afval of ongebruikte delen. De rest van je DNA is in wezen; de ziel, niet zichtbaar, meetbaar of tastbaar maar het magische wonderlijke en godelijke deel van de schepping.

Ascentie is het proces van de evolutie van alle levenskracht die terugkeert; heelt, groeit, leert en weer een wordt met de alomtegenwoordige levenskracht van licht en liefde om samen de hemel hier op aarde te creëren.

Door dichtheid in jezelf te leren los laten, zuiveren we in alchemie en transmuteren we in hogere wezens van licht en liefde; zoals Jezus ons heeft geleerd en heeft laten zien hoe ook wij onszelf kunnen helen en aansturen door het ego te overwinnen en terug te keren naar licht.

 

Hoewel er geen oordeel bestaat over de vraag of een lichaam wel of niet kan transformeren naarmate de lichtniveaus stijgen, kan het effect vaak door iedereen worden gevoeld als zwaarte. Ook zonder te begrijpen wat er gebeurt, vindt de hemelvaart plaasts.

Fysieke dichtheid is misschien wel het meest voelbaar in dit proces, aangezien kristallijne structuren en kosmische straling het lichaam gewoonweg bevelen te veranderen. Deze invloed van buiten is de collectieve groei waar we als mensen samen door heen gaan. Ieder op onze eigen weg, maar ook samen gaan we door dit proces.

Wanneer je de dichtheid van gedachten, overtuigingen, herinneringen, pijn en lijden waar het ego aan vasthoudt en jij je mee identificeert loslaat, dan zal het lichaam verschuiven naar een hoger bewust zijn door het los schudden van oude structuren. Je voelt het in je lichaam dat verandert. Denk aan hoge bloeddruk, oorsuizen, zweten, bibberen, spiergewrichtspijn, hoofdpijn, hartkloppingen, duizeligheid en misselijkheid.

Denk aan deze schoonmaakprogramma’s van de mens de volgende keer dat je ziek bent. Het lichaam is begonnen met een genezings- en ascensieprogramma. We zijn er gewoon het begrip en het inzicht voor kwijt geraakt.

We worden gevoeliger voor het gewicht van de oude structuren naarmate ons bewustzijn zich uitbreidt. Dat betekent dat je minder van de donkere frequenties woorden, acties, eten en drinken kan verdragen.
Dit geldt ook voor mensen, plaatsen, hobby’s en werk.
Het lichaam begint lagere frequenties af te wijzen om je spiritueel te zuiveren en de ziel te reinigen van het donker van het ego.

Want zo is het bedoeld. Dit is het mensenlijk lot, metier  zijn eigen waarheid, zijn eigen weg en eigen deel om te dragen en met  zijn eigen bestemming om licht en liefde te wezen voor het grotere geheel.

Je bent aan het opstijgen en hierbij past ook een verschuiving in zelf liefde en de juiste zelf zorg.

Zelfs je verhalen en herinneringen uit het verleden komen hierdoor los.

Alle oude structuren worden getransformeerd: emotioneel, fysiek, egoïstisch en spiritueel.

Concentreer je op de kristallijne zintuigen die je aan het ontwikkelen bent van liefde en licht en ondersteun je gevoeligheid daarbij door: emotionele zuivering, creatieve expressie, rust, meditatie, gemakkelijke beweging, zonlicht, ondersteunend voedsel en zuiver water.

Zodat je hart als portaal het licht en de liefde kan delen en kan vermenigvuldigen. En jouw hele DNA de impact van jouw ziel mee kan geven door de unieke frequentie die jij bent en komt zijn door de hemel op aarde te verlichten door jou heen.

Want dit is Ascentie: Hemelvaart

En zo is het

Ik stuur je liefs

Daniëlle

🙏💗💫

Als je nog niet verbonden bent aan de Inner Circle en je mijn licht dagelijks te wil lezen tijdens advent of daarna.

Schrijf je dan hier in: Inner Circle