Daniëlle

Bio: About me & Mastery

Mijn jarenlange ervaring in grote organisaties in het bedrijfsleven waren de basis van Mastery. Ik leerde over de ontwikkeling in organisaties van teams en mensen en over het belang van verbinding in de samenwerking en het creëren van een positieve cultuur.

Ik begeleid directies, teams en heb al honderden mensen professioneel en persoonlijk mogen ondersteunen in hun proces, om de balans, effectiviteit en autonomie in zichzelf, in relaties en in de samenwerking te vergroten.

Mijn kracht en mijn talent ligt in het haarscherp en vrijwel direct kunnen doorzien van de aanwezige balans, disbalans, van de oorzaak en het effect op het potentieel in ieder systeem; organisatie, team en mens.

De volgende stap is de kunst om aan te sluiten bij het aanwezige inzicht en de behoeften om op een verhelderende, inspirerende manier een beweging te faciliteren in de ontwikkeling van verandering en verbetering.

Altijd vanuit het uitganspunt: ” Hart met een “t” op de relatie en Hard doch liefdevol met een “d” op het resultaat.”

Ik stip precies aan wat mensen nog niet zien of onbewust vermijden en leg verbindingen en verbanden om de balans ter herstellen, ruimte te creëren, de stroming van kracht aan te sturen en ieder een zetje in de richting van de oplossing vanuit zijn eigen kracht te geven.

Hierdoor ontstaat inzicht en door de veilige ruimte die ik altijd bied, een natuurlijke beweging in transitie en transformatie, met als resultaat; Meesterschap. Meesterschap; wat gelijk staat aan autonomie en een professionele cultuur.

Zodat iedere organisatie, team of mens vanuit een breder bewustzijn, met een grotere vaardigheid en met meer verbinding, vertrouwen en zelfsturing weer zelf verder kan.

Ik noem mezelf dan ook, met een knipoog, liever alchemist dan coach. Omdat ik graag wat donker is licht maak en in alles en iedereen het goud naar boven haal.

Door de kern van verschillende theorieën te combineren, vertaald in een aantal modellen die ik teken en uitleg, koppel ik de situatie waarin men vast zit aan een model, zodat zichtbaar wordt wat er nu gebeurt dat de doorstroming blokkeert. Zo heb ik door de jaren verschillende Mastery teachings, leerlijnen en programma,s ontwikkeld en heb ik eigen theorie en onderwijs voor organisaties, team en mens gecreëerd in alle fasen van ontwikkeling.

Ik ben in 2019 met Mastery begonnen. De website House of Mastery is een huis dat alle componenten van Meesterschap combineert waarmee men in het leven kan worden uitgedaagd; professioneel en persoonlijk.

Mijn nieuwsgierigheid en leergierigheid, in combinatie met de uitdagingen in mijn eigen leven, hebben mij altijd gedreven om te verbeteren, te verdiepen en te bekwamen in alles wat het leven maar biedt; psychologie, strategie, systemische dynamiek, kwantumfysica, voedingsleer, genezing en meer. Ik blijf groeien en dat geldt ook voor mijn Huis van Meesterschap.

Ik geef les, train, coach, inspireer, schrijf en werk met hart en ziel aan de groei van mijzelf en van Mastery om zoveel mogelijk mensen te begeleiden in het vinden van hun eigen weg naar autonomie, welzijn en actualisatie van potentieel.

Daniëlle Stotijn