Meesterschap in Training & Teamcoaching

 

Teamcoaching en training wordt ingezet om te werken aan onderlinge verbinding, gezamenlijkheid en richting voor de toekomst.
Er wordt gewerkt aan:

  • Leren reflecteren op de verschillende niveau,s van samenwerking en vanuit de verschillende perspectieven in het professionele werkveld.
  • Leren definiëren en evalueren van het gezamenlijke doel, vanuit een gezamenlijke visie.
  • Leren bepalen en bijsturen van de strategie in de structuur en de onderlinge dynamiek in de cultuur om daar ook samen te komen.

Teamleden leren om een effectieve dynamiek te creëren en borgen.
De juiste mentaliteit, die nodig is om op de juiste weg, in de richting van het doel te bewegen.

Het team wordt begeleidt om door middel van communicatie inzicht te krijgen in de kwaliteiten en valkuilen van het team en zijn leden.

Communicatie is het instrument om de dynamiek in het team te versterken. Zo ontstaat de verbinding die zorgt voor veiligheid, vertrouwen en motivatie in de onderlinge cultuur.

De cultuur is de motor van het systeem in de organisatie.

De dynamiek, of terwijl de mentaliteit, het vertrouwen en het commitment; de sleutel.

 

Kosten

Teamcoaching en training wordt altijd op maat ingezet en in co-creatie met directie en een klankbordgroep opgebouwd in doelstellingen, aanpak en tijd.

In een traject houden we over het algemeen rekening met 5 dagdelen, waarbij het eerste dagdeel ingezet wordt om samen met het team een analyse te maken om de doelstellingen voor het traject op te kunnen stellen.

Ons uurtarief is €150,-, ons dagdeel tarief incl. voorbereiding is €800,- , exclusief materiaal (á €10,- pp), reiskosten (á €0,38 p km), catering en locatie.

Voor scholing en training hebben wij geen BTW verplichting.

Wij factureren alleen werkelijk gemaakte uren. Alles buiten de offerte gaat in overleg.