De wet van Waardering

Dag 9 WAARDERING

Onze huidige maatschappij leert ons voortdurend om “meer te willen”, “meer nodig te hebben”, “meer te zijn”, “meer te doen” enz…. we worden constant beïnvloed om waar te nemen wat er ontbreekt om ons te motiveren om meer te kopen, meer te werken, meer belasting te betalen en “goede kleine consumptieschapen” te zijn. Zeer zelden stoppen we om na te denken over alles wat we WEL hebben … te beginnen met de gave van het leven.

Het ego leeft en voedt zich met GEBREK AAN Waardering en Zelfliefde … een leegte in het zelf die gevuld moet worden in plaats van herkend en geheeld met bewustzijn van Zelfliefde.

Als we energie aan een ander geven om voor onszelf te ONTVANGEN (zoals banken doen, en vaak ouders of “geliefden”…), en de ander “betaalt” niet terug wat we verwachtten te ontvangen, kunnen we ons bedrogen voelen, “gebruikt”, of “verschuldigd”.

In plaats daarvan komen dergelijke situaties in ons leven naar voren als lessen om ons te leren dat geven vanuit het hart moet gebeuren. ALLEEN voor het GEVEN, en niet voor het verwachte rendement.

Dit is de ego-valstrik die de illusie schept; als ik dit krijg, heb, ben dan ben ik goed. Maar het ego is nooit tevreden. En de leegte in jou kan alleen worden geheeld door het ontwaken van de heelheid van jou: het donker en het licht. Door de volledige verantwoordelijkheid voor jezelf te nemen om de gezonde mens/ziel te worden waarvoor je hier gekomen bent en door de valstrik van het ego te overwinnen.

“Als we geven wat we willen geven, voor de vreugde van het geven, voelen we ons niet verschuldigd”

Het maakt niet uit wat uw buurman bezit. Door onszelf met elkaar te vergelijken om te zien hoe we ‘meten’, worden we voortdurend afgeleid van het zien en gebruiken van de zegeningen die van onszelf zijn. Als we kunnen werken aan het vermogen om zelfs de kleinste geschenken, zegeningen en gebaren te WAARDEREN, zullen we beginnen een leven te creëren dat op zijn minst “half vol is, in plaats van half leeg”.

In termen van universele fysica, waar je je aandacht op richt, breidt zich uit, en waar je je tegen verzet, blijft bestaan, en waar je niet de energie van waardering aan geeft, zal zich uiteindelijk uit je ervaring ont-manifesteren. Wanneer je de wereld benadert door het gekozen filter van echt GEVEN, ben je “een elektrische zender” en zend je energie uit naar het woord om je heen. Wanneer je op deze manier elektrische energie vrijgeeft, word je persoonlijk “meer magnetisch”, omdat het uitzenden van energie magnetische draaikolken creëert.

De “gemagnetiseerde” punten trekken dan meer universele energie aan, met een hogere frequentie en kwaliteit dan de energieleegte. Door het “geven” is gecreëerd een hoge bron gecreëerd die opnieuw gevuld wordt met licht. Het is de wet.

Wanneer je het leven benadert met de houding van “krijgen”, wordt dit natuurlijke fysische proces omgekeerd; hoe meer je energie uit de buitenwereld probeert te “trekken”, hoe meer je energie “vast komt te zitten”.

Geven, zelfs in de eenvoudigste vorm van waardering geven, houdt de natuurlijke energiestroom in beweging. Dus wat je ook uitdeelt, het komt versterkt bij je terug. Dit werkt echter ook omgekeerd; geef goedheid, je krijgt er meer goedheid voor terug. Geef een slechte houding, ego-arrogantie en “vuilnis” uit, en meer hiervan zal op je pad komen.

Waardeer wat je hebt, HOUD ervan, vind perspectieven waardoor de vreugde ervan kan worden gekend en weet dat je door oprechte waardering zelf de krachten loslaat om meer te manifesteren van wat je verlangt en minder van de illusie van gebrek . De ‘Universe Owes Me’-mindtrip is een van de krachtigste zelfsabotagespellen ter wereld… ruil het in voor consistente waardering en je wereld zal zich geleidelijk uitbreiden om de realiteit te bevatten van de dingen waar je het meest naar verlangt.

Als je je door de wereld aangevallen voelt en verontwaardigd bent omdat je verlangens onvervuld blijven, dan ben je jezelf IETS VERSCHULDIGD! … Een beter begrip van de aard van de schepping en een beter gebruik van je persoonlijke kracht binnen het levensscheppingsspel.

ZEG vaker DANKJEWEL tegen de GODKRACHT … om jezelf te helpen onthouden welke dingen je moet waarderen, en er zullen nog veel meer van dat soort op je pad komen.

En zo is het

Ik stuur je liefs

Daniëlle

🙏💗💫