Mastery of the Mind // Terugkeer naar Zelfliefde

Een levenslang diep negatief mentaal programma ontmantelen

 

Een mentaal programma is opgebouwd uit woorden, die allemaal verschillende frequenties hebben en allerlei trillingen veroorzaken. Woorden die je jezelf vertelt in gedachten. Gedachten die je blijft denken die veranderen in besluiten, aannames en overtuigingen. Woorden die de energie die door je heen stroomt beïnvloed met een trilling.

Deze trillingen vormen een veld van resonantie of dissonantie om je heen. Dit veld verandert of brengt jou, je wezen, je lichaam omhoog naar gezondheid, empowerment en creatie.

Of naar beneden in stress, wanhoop en overleven.

Woorden zijn belangrijk.

Woorden zijn opzettelijk gekozen om velden te creëren. Wanneer we de taal van woorden en trillingen beginnen te beheersen die we kiezen om te denken en te voelen, komen we in het veld waar we willen zijn. We beginnen te stijgen en te groeien in vermogen en kracht. Dat is bewustzijn.

Hoop is in elk moment zeggen ze. Maar het draagt nog steeds de trilling van onzekerheid in zich. Kun je dat voelen?

Zeg dit hardop:

– Ik hoop dat het ooit goed komt met mij.

– Ik weet dat het goed komt met mij.

– Het gaat goed met mij.

– Alles komt altijd goed voor mij.

Voel het verschil? Hoe krachtiger de woorden, hoe meer je innerlijk, mentaal, emotioneel en fysiek gaat resoneren met wat je diep van binnen al weet. Je Spirit weet het en daarom voelt de laatste zin zoveel beter omdat het in overeenstemming is met wie je werkelijk bent en welk potentieel van Licht en Liefde en scheppingskracht je met je meedraagt. Hoe er voor je gezorgd wordt, omdat je niet alleen bent.

De kern van een oud programma, met een oude negatieve diepe overtuiging over jezelf, kan in een transformatieproces helemaal worden opgeruimd.

De kern van het probleem van ‘Niet van het Zelf houden’ en in de illusie van het ego worden mee getrokken om dat gat te vullen door anderen te behagen, te manipuleren, te beheersen, te imponeren kan volledig worden opgehelderd en omgekeerd in een positief programma.

Verander de innerlijke taal en je verandert de uitkomst.

Maar let op:

Daarvoor is het nodig om volledig bewust te worden van de exacte woorden van dat programma, die automatisch worden uitgevoerd vanuit het ego uit zelf bescherming.

Pas dan wordt duidelijk welke lagen van emotionele pijn uit het verre verleden in de kelder verborgen zitten.

Pas dan wordt duidelijk welk gedrag herhaaldelijk wordt gebruikt, wat steeds weer dezelfde effecten veroorzaakt, in situaties en relaties in je leven.

Pas dan kan het opruimen beginnen. Emotioneel en energetisch.

In een combinatie van stappen, waarbij je cognitief inzicht krijgt in je mentale ego structuren en hun oorsprong en je jezelf emotioneel opruimt van lage frequenties. Om de oude pijn en alle emoties die zijn gestold en begraven liggen in je onderbewustzijn af te voeren, zodat deze lading niet meer beweegt en triggert in het hier en nu.

Dan ontstaat er ruimte voor Zelf liefde en de integratie van het licht, van je ziel en je hogere Zelf.

Voor ontspanning, voor welzijn, voor wie je werkelijk bent.

Als iemand nog niet helemaal “schoon” en “bewust” genoeg is om op die hoge frequentie te kunnen vibreren, om in het “Hier en Nu” te leven. Maar nog steeds 70%, of meer, in de geautomatiseerde afweerreactie van het ego opereert, dan blijft de neiging en het automatisme bestaan om vanuit oude overtuigingen te denken en reageren.

Ze zijn ingebakken, omdat je deze woorden en gedachten je hele leven hebt gebruikt en ze je zo hebben geholpen toen je klein was.

JeZelf bewijzen, rechtvaardigen, aanpassen, kleineren, verdedigen, beschuldigen, enz. is wat je opnieuw zult doen op het moment dat je een trigger of weerstand in je leven tegenkomt.

Als je eenmaal ziet wat je je hele leven tegen jezelf zegt en wat het effect is, kun je loslaten wat je blokkeert en herhaalt.

Dan kan het opruimen beginnen.

Het is belangrijk om te leren je energie en de focus van je leven te veranderen in het positieve.

Je creëert jeZELF door:

 • Je energie schoon houden en de frequentie hoog houden vanuit Zelfliefde en Zelfvertrouwen.
 • Kies woorden die jeZelf bevrijden.
 • Wees waakzaam voor de woorden: niet, misschien, nooit, sommigen, geen. Die zetten je energie vast.

Maak deze zin af en kies ervoor om dit elke dag te oefenen. Elke ochtend 10 tanden hardop herhalen.

 • Ik kan doen wat ik leuk vind
 • Ik ben een mooie vriendelijke mens ziel
 • Ik kies wat het beste voor mij is
 • Ik creëer mijn eigen leven
 • Ik ben veilig en in staat om te bestaan
 • Ik ben liefde, die liefde zendt en liefde ontvangt
 • Ik ben hier om te leven en te schitteren
 • Of creëer er een voor jezelf…….

 

Richt je energie op je intentie en claim de energie eromheen. Als iets deze frequentie verstoort, stop er dan mee. Bescherm jezelf claim je veld, je kracht en je liefde.

Zeg nee. Verbreek verbindingen die niet goed voor je zijn. En volg je eigen pad en je eigen unieke bestemming en dat waar jij blij van wordt.

Als je getriggerd wordt in Zelf twijfel; neem het mee naar huis en verander de twijfel woorden in krachtige woorden. Je Mind zal je inhalen. Doe alsof totdat je het voelt. Zeg en programmeer de woorden in je hele wezen. Laat je hart de weg wijzen.

Je bent hier niet gekomen om te twijfelen of om jezelf te verdedigen.

Je bent hier niet gekomen om je ware zelf te verbergen op basis van oude gedachteprogramma’s, die niet van jou zijn maar waarschijnlijk overgenomen van anderen en die uiteindelijk niet waar zijn.

Bevrijd jezelf

Schijn je licht

Ik stuur je liefs

Danielle