Body2022-02-28T20:25:06+01:00

Body

BLOG

VLOG

De definitie van Gezondheid:
het vermogen je aan te passen en je leven te organiseren.

Meesterschap van het lichaam gaat over het bewust worden en beïnvloeden van de oorzaken op het niveau van de verschillende lichamen en het leren beïnvloeden van de effecten op het lichaam.

Ons fysieke lichaam, is de verzameling van alles dat we tot nu toe in ons leven tot ons hebben genomen, verzameld en opgeslagen hebben. Wat we in ons energieveld hebben verzameld aan gedachten, overtuigingen, emoties, voeding, relaties, kennis, vermaak. Alles wat we tot ons nemen heeft een vibratie en uiteindelijk een effect op ons systeem en wordt zichtbaar in het lichaam. Vervolgens  kunnen we de conditie van het lichaam nog eens beïnvloeden met beweging en rust. Dit totaal is wat we fysiek zijn geworden, nu. Ook de eet, leef, en denkpatronen van onze ouders en voor ouders bepalen het fysieke lichaam dat we nu hebben. Niet alleen je fysieke lichaam geef je door in DNA, maar vooral de achterliggende mentale en emotionele patronen geven hetzelfde effect als je voorouders in het fysiek.

Door het leren (her) kennen van de oorzaak en gevolg van stress op je systeem, ontstaat bewustzijn over de werking van je lichaam en de energie die nodig is voor optimale gezondheid en welzijn.

Oorzaak: Emotioneel: je eigen emoties over jezelf en de wereld om je heen
(angst, onzekerheid, schuldgevoel, verdriet, boosheid, etc.)

Mentaal: je eigen gedachten, overtuigingen, denkpatronen
(wie en hoe je moet zijn, hoe het hoort, wat je wel kan, wat je niet mag, etc.)

Fysiek: je eigen rust-, beweging-, voeding- en relatiepatronen
(hoe je invulling geeft aan al je behoeften en je grenzen respecteert)

Spiritueel; je eigen weg vinden in de expressie en creatie van wie je bent
(energie, kracht, autonomie, zingeving etc.)

Gevolg: de effecten, gevolgen en dus de optelsom geven een resultaat aan positieve of negatieve energie, wat zichtbaar en voelbaar is in je lichaam, (vermoeidheid, ziekte, overgewicht, blessures)

Direct invloed uitoefenen op je lichaam betekent veranderingen maken in je rust-, beweging-, voeding- en relatiepatronen. Indirect is het nodig om ook het niveau van de andere lichamen veranderingen aan te brengen, door bewustzijn en keuzes, voor langdurige en volledige resultaten in je energie, welzijn en gezondheid.

MIND

BODY

SPIRIT

Programma’s

ENGLISH

  1. Workshop “Awakening from the Matrix” (Online)
  2. Awakening from the Matrix – 5 weeks program (Online) (soon)
  3. Mastery of the Self (Mind – Body – Spirit online coaching programma) (soon)
  4. 1 op 1 Transformation Coaching for individuals
  5. 1 op 1 Personal Coaching for Professionals

Titel

Ga naar de bovenkant