Jij bent je eigen genezer!

Jij bent je eigen genezer!

Energie & DNA management

Als de energie vrij door je systeem kan stromen, zie, voel en merk je dat.

De stroming van energie lijkt op draden met kerstlampjes die samen komen in je lichaam en door en om je heen stromen in je energieveld.

Om de stroming van energie te bevorderen kunnen we twee dingen doen:

 

  1. Zorg voor een zo hoog mogelijke kwaliteit van toevoer van levensenergie door: voeding, zonlicht, ademhaling en gronding.

⚜️ Eet hoge kwaliteit levend voedsel, ga naar buiten de natuur in en grond jezelf door te werken aan de verbinding met jezelf.

  1. Zorg voor een optimale doorstroming in je systeem door het opheffen van blokkades op je 4 lichamen:

 

Mentaal: negatieve gedachten, overtuigingen, denkpatronen over jezelf en de wereld om je heen (wie en hoe je moet zijn, hoe het hoort, wat je wel kan, wat je niet mag, etc.) ⚜️ Doorbreek negatieve denkpatronen en werk aan het integreren van nieuwe gedachten door intenties  en affirmaties. I am Light. I am Love. ❤️

 

Emotioneel: door negatieve emoties over jezelf en de wereld om je heen te verdringen (i.p.v. doorvoelen en transmuteren) blokkeer je je emotionele lichaam. Dit emotionele lichaam is de verbinding naar je intuïtie. Je blokkeert hiermee de navigatie van je totale systeem die je vertelt wat wel en niet goed voor je is.

⚜️Leer de taal van je emoties. Verzamel positieve emoties door te identificeren waar je dankbaar, blij en gelukkig van wordt. Erken, doorvoel en transmuteer negatieve emoties. Ruim oude emoties op en hou jezelf schoon. ?

 

Fysiek: je eigen rust-, beweging-, voeding- en relatie behoeften onvoldoende kennen en voeden (hoe je invulling geeft aan al je behoeften en je grenzen respecteert).

⚜️Laat de energie stromen door actieve beweging, wandelen, yoga of sport. Zorg voor voldoende rust. Verdiep je in de juiste voeding voor jou lichaam. Maak keuzes in wie en wat je tot je neemt. Je bent wat je eet, kijkt, leest, doet en met wie. Luister naar je lichaam! En geef actief en liefdevol leiding aan je lichaam. Jij bent de dirigent van alle cellen!

De oorzaken op bovenstaande lichamen hebben als gevolg een blokkade op spiritueel niveau.

 

Spiritueel; je eigen weg niet kunnen vinden en een tekort ervaren aan zingeving.

⚜️Als je de oorzaken van ruis, negativiteit en blokkades weg neemt in je systeem, wordt het stil en rustig. Dan kan de energie, je hogere Zelf, waar mee jij verbonden bent aan alles en iedereen, je gidsen. Je gaat vanzelf weten, voelen, horen en zien wat voor jou is. Let maar op!

 

Werk aan je energie management om meer licht te kunnen ontvangen, je lichter te voelen en licht te kunnen zijn.

 

Shine! ✨

 

 

Ik stuur je liefs

Danïelle

???