Inner Circle

Sluit je aan bij de Mastery Community


Inner Circle: Online Mastery Community voor Inspiratie & Licht in je eigen proces


Inner Circle

De Inner Circle is een online community voor en door mensen die werken aan groei, ontwikkeling, bewustzijn, gezondheid en licht. Mensen van over de hele wereld delen hier hun ervaringen en het is mijn genoegen om steeds weer de inspiratie en informatie aan te bieden om een stap te zetten, om herkenning en erkenning te vinden.
De community is een eigen soort Facebook, een besloten groep waar ik bijna dagelijks mijn content, artikelen, videos deel en live teachings en meditaties geef.


Een veilige ruimte waar je kunt leren, groeien, delen, vragen en vooral elkaar kunt inspireren door met elkaar te verbinden.

Iedere twee weken is er een Live teaching via Zoom in de Inner Circle op donderdagavond waar ik iedere keer een ander onderwerp behandel afhankelijk van de tijd van het jaar, ontwikkelingen in de groep en of ontwikkelingen in mijn eigen proces.

Aan de hand van de Mastery teachings vertel ik over een stuk psychologie, gezondheid, spiritualiteit, geschiedenis, wetenschap en verbind de processen van ontwikkeling in het leven zo met de dagelijkse praktijk. Theorie gaat leven wordt herkenbaar en we delen de seizoenen, dagen elkaar uit in challenges op het gebied van mediatie, gezondheid en inzicht en leren en groeien zo met elkaar.,

De kracht en het energieveld van een groep trekt je als vanzelf vooruit en omhoog in je proces. We hebben elkaar en de verbinding nodig en het delen in een besloten internationale groep levert prachtige ontwikkelingen en vriendschappen op.

Ieder kwartaal doen we een 21 dagen challenge in meditatie, detox en of vasten we met elkaar. Door samen de cyclus van de seizoenen te volgen en mee te bewegen met de energie, daarnaast onze eigen processen te delen en te leren over de vele fasen van ontwikkeling wordt het leven vanuit meesterschap zoveel mooier en lichter. De verbinding, de gezamenlijkheid en de veiligheid bieden ieder die maar wil de ruimte om te zijn in alle facetten van wie je bent en wat je doormaakt.

De voertaal is engels en de leden komen van over heel de wereld. Ik neem de live teachings op en deel de Youtube video op de Feed in de groep zodat je deze op ieder gewenst moment met ondertiteling terug kunt kijken.

Teksten schrijf ik in het engels en soms ook in het nederlands. Handig zijn met google translate kan je helpen in de vertaling en het daagt je uit om je engels te verbeteren in het lezen, luisteren en in de interactie met anderen.

Deelnemers die een Mastery programma volgen krijgen de mogelijkheid om tevens in de Inner Circle te stappen.
Inner Circle members krijgen 10% korting op alle Mastery programma,s.

Lidmaatschap kost slechts maandelijks 5,- euro of jaarlijks 55 ,- euro

De Inner Circle is:

  • Een besloten, inspirerende en veilige online ruimte om je bewustzijn te vergroten

  • Een plek om jezelf te voeden en samen en alleen te leren over alle Mastery-gerelateerde ontwikkelingen in het leven

  • Een community met 2 wekelijkse Inner Circle Webinar met Mastery-leringen, Q&A en meditatie (live & opgenomen)

  • Een plek waar je wordt uitgenodigd om je berichten, antwoorden en vragen te delen in alle veiligheid en privacy van deze groep

  • Een plek om te lezen, schrijven, kijken, luisteren, voelen, genieten en groeien

Lidmaatschap:

Maandabonnement Inner Circle

Jaarabonnement Inner Circle