Introductie Workshop Mastery // Inner Circle

Datum evenement:

februari 9, 2023

Tijd evenement:

19:00 CET

Locatie evenement:

At home with Zoom

De meeste mensen kunnen de omstandigheden in hun leven niet veranderen, simpelweg omdat ze van binnen niet veranderen.

Als je niets verandert, reageer je automatisch op situaties vanuit een set gedachten en gedragingen waarmee jij je bent gaan identificeren. Zo ben ik, of zo is het nou eenmaal.

Wanneer zich een probleem voor doet in je leven en dit stress veroorzaakt, worden oude herinneringen geactiveerd, omdat je dit gevoel of iets wat er op lijkt al een keer hebt ervaren (en waarschijnlijk steeds opnieuw),

Dit creëert een vicieuze cirkel waarbij de reactie op het probleem eigenlijk dezelfde energie voedt en als je dezelfde energie blijft voeden, krijg je dezelfde realiteit.

 

Om een menselijk systeem, jezelf, te kunnen navigeren in de richting van de gewenste creatie, moet je jezelf optimaal leren besturen. Dit vraagt om inzicht in de werking van je systeem. Denk aan het rijden in een auto, op weg naar een bestemming.

In deze online workshop van 2 uur maak je kennis met  de basis van de Mastery methode en krijg je een groter bewustzijn over jezelf.

Mastery – meesterschap, betekent dat je in staat bent, om de verschillende lagen in jezelf te leren herkennen, te begrijpen en te besturen door het maken van keuzes om richting de hoogst mogelijke frequentie te navigeren, in de creatie van jouw leven.

  • Mentaal – Mind
  • Fysiek  – Body
  • Emotioneel – Hart
  • Spiritueel – Ziel en Spirit

In je kracht komen staan vraagt om bewustzijn en meesterschap over jezelf.

 

Sorry, this event is expired and no longer available.
Totaal aantal plaatsen: 100 (100 Left:)
  • At home with Zoom
  • Nederland

Event Schedule Details

  • februari 9, 2023 19:00 CET   -   21:00 CET
Share This Events:
Add Calendar

Titel

Ga naar de bovenkant