6 stappen om intenties te manifesteren in 2023

Het doel van je ziel
op deze aarde is om te groeien.
Om in zelfbeheersing je balans te vinden.
Om evenwicht in
karma te brengen.

Om je missie op
aarde te vervullen met het geschenk en talent wat jou gegeven is.
Zo maak je de weg terug naar
het Licht waar je vandaan kwam.
Het einde van al je
incarnaties is
je Ware Pure Zelf.

 

Laten we dit jaar beginnen met een mastery class over het stellen van intenties en daadwerkelijke manifestatie.

Met het grotere plaatje van je doel als ziel hier op aarde voor ogen en met je intenties voor 2023 aan de horizon, gaan de volgende stappen over het opzetten van het raster om daar te komen.

Het leren begrijpen van de energieën en het gebruik van de cycli van de universele krachten van de zon, de maan en de sterren is de sleutel van manifestatie en maakt deel uit van een hoger bewust bestaan.

Dit is het wiel van Samsara dat je helpt groeien en ontwikkelen in dit leven, door een doelbewust liefhebbende menselijke ziel te worden die een stukje hemel op aarde creëert.

Als jij kiest….

Als je aan jezelf werkt om het ego te overwinnen en te leren hoe je je mind, body en spirit kunt besturen.

Vergeten en betwijfeld door velen, half begrepen en opgepikt door trends, maar nog steeds het best beoefend en gebruikt door de machtigste en rijkste mensen op deze aarde; getallen, datums, cycli, geometrie, astrologie en alchemie.

En ze zijn ook jouw natuurlijke kracht en de verloren waarheid van creatie van jouw leven, geloof het of niet.
Als je deze 6 stappen volgt:

 

“Alles wat je ooit hebt gewild, is slechts 6 stappen verwijderd. En zo is het.” Daniëlle

1. Stel toekomstige intenties in alsof het nu is
2. Pas je levensstructuur hier op aan
3. Pas je mindset hier op aan
4. Onderzoek waar je jezelf blokkeert
5. Plan acties voor bovenstaande
6. Zet je in om je Mind Body & Spirit aan te leren sturen

 

1. Stel toekomstige intenties in alsof het nu is

Als je doelstellingen hebt gevonden voor 2023; zet ze dan om in voornemens. Wat zou je willen ervaren, voelen en zijn; ten dienste van anderen? In dienst van het zelf is ego en gaat over wat ik wil hebben. Jouw doel is veel hoger dan het ego. Ga dus voor hoger. Niet voor minder.

Spreek je intenties uit alsof je het al ervaart, dus beschrijf je het gevoel en niet het ding of de situatie of de relatie. Benoem de emotie. Vermeld de energie die je wilt worden en zijn. Deze wereld en dit hele universum inclusief je Zelf (je hogere Zelf dat wil zeggen, het lagere zelf is slechts het ego).

 

2. Pas je levensstructuur hier op aan
3. Pas je mindset hier op aan

Stap 2 en 3 gaan over het instellen van het raster. De belangrijkste en meest over het hoofd geziene stappen als het gaat om het stellen van intenties.

Met een raster bedoel ik de Mind – Body structuren die het voertuig en de omgeving creëren waarin je door het leven kunt navigeren zoals het op je afkomt en de energieën met kracht door je heen kunt laten stromen. Een stuctuur, een raster die de intenties helpt laten groeien; de zaadjes waarvan jij voelt en zegt dat je ze wilt laten bloeien.

Voorbeeld: Als het je wens is om dit jaar een gezond en sterk lichaam te krijgen. Zodat je meer energie hebt en daardoor beter kunt genieten van het leven.

Maar je omgeving en die intentie zijn niet op elkaar afgestemd; de juiste eetgewoonte ontbreken en je zelfzorg gewoontes zijn niet wat het moet zijn;

dan is de kans dat je dat sterke lichaam en die gezondheid gaat bereiken zo goed als nul.

Wat de meeste mensen nu doen, is een halve poging om een lidmaatschap van een sportschool op te zetten en het doel te stellen om minder suiker en snacks te gebruiken. Wetende dat als ze een slechte dag hebben, ze waarschijnlijk niet sterk genoeg zullen zijn om dit ook vol te houden.
Dat is dus niet voldoende.
Je moet superefficiënt in de energie zijn en toegewijd om de structuur op te stellen voor de rust, training,  gezond eten leren koken, de inrichting van je keuken, de koelkast, het boodschappenlijstje en alle voorbereidingsvaardigheden van een persoon met een gezond en fit lichaam.
Er is meer voor nodig dan een halfslachtig idee.
Dus stel je schema en de stuctuur voor elke maand in. Plan je training en plan ook je rust goed in zodat je lichaam echt sterker kan worden.
Als je een sociale, overactieve werkverslaafde bent, zul je nieuwe levensvaardigheden leren.

Je hebt meer slaap nodig, om meer energie te krijgen en je hebt meer tijd nodig om te eten en eten voor te bereiden. En natuurlijk is het belangrijk om te kiezen uit verschillende soorten lichaamsbeweging en -verzorging: cardiofitness, yoga, zwemmen, spiertraining, massage, sauna.
Dit is het raster dat je een fitte en gezond aanvoelende structuur geeft die je lichaam gegarandeerd zal veranderen.

Maar dit is nog niet eens het belangrijkste onderdeel.

De buitenomgeving kan worden voorbereid met een planning,  met boodschappen en afspraken voor de massage en de yogalessen.

Maar nu komen de verleidingen en uitdagingen van het leven.

Wat er gebeurt als we aan de slag gaan met ons leven, is dat stress, shit, andermans problemen, vermoeidheid en hunkering naar korte termijn bevrediging opluchting aan je zullen trekken.

En dan komt het neer op het manifesteren van je intenties.

Is je innerlijke omgeving, je mentaliteit, je emotionele toestand, je emotionele bibliotheek, je psychologische geheugen en je drive en wilskracht Helder, Bewust en Ego of Hart gedreven?

Omdat mensen gewoontedieren zijn. En de gewoonten zijn de ingesleten en geprogrammeerde gedachten, emoties, triggers en gedragingen die het geprogrammeerde onderbewuste ego activeren om het in een oogwenk over te nemen.

Om er voor te zorgen dat je snel bevrediging, ontsnapping, verlichting en een gemakkelijke uitweg krijgt wanneer er stress ontstaat.

En jouw ego zal je in die onbewuste ingesleten denkpatronen, die je levensraster, je levensscript, je comfortzone van verwachtingen over jou, je prestaties, je bestemming en de wereld om je heen hebben opgesteld, naar beneden halen in georganiseerde teleurstelling. Als je je hier niet van bewust wordt.

En zonder aan deze innerlijke omgeving en de bestuurder (Mind) achter het stuur van je voertuig (Lichaam) te werken kom je hoogstwaarschijnlijk terecht in het Doolhof van het Ego met doodlopende wegen, in plaats van in het Labyrint dat maar één pad heeft, maar vele bochten leiden je naar het hart van je verlangens in afstemming met je Spirit.

Het ego overwinnen betekent de geest deprogrammeren en werken aan het versterken van je spirituele goddelijke wilskracht die zoveel sterker en groter is in energie en potentieel dan wat het kleine ego je wil laten geloven.

 

4. Onderzoek waar je jezelf blokkeert

Om jezelf te testen; haal je lijst met intenties voor 2023 tevoorschijn.

Stel jezelf de vraag met Am I?

Ga ik in 2023 echt de ervaring van een gezond lichaam opdoen?

Voel nu wat er gebeurt en wie antwoordt.
Als je een duidelijk ja voelt, is dat je hartenwens en je ziel weet het. Ga verder met het maken van het raster.

Als je aarzelt om te antwoorden en/of als je schaamte of onzekerheid in je buik voelt hangen. Dan is dat waar je energie nog steeds blokkeert met een negatieve overtuigingen en verwachtingen over je Zelf. Dit is waar je ego en je script je zullen laten struikelen.

Dit is waar je werk ligt……

 

5. Plan acties voor bovenstaande

Plan de nodige acties om het raster te realiseren, zodat de energie door je Mind en Body kan gaan stromen gedurende de komende dagen en de weken, in de richting van je doel en je hart.

En ga aan de slag.

 

6. Zet je in om je Mind Body & Spirit verder aan te leren sturen 

“Jezelf kennen is je Zelf worden en het leven in volle Liefde en Licht begrijpen”. Daniëlle

Werk aan het overwinnen van het ego door het script van je onbewuste Mind te begrijpen om gewoontes te kunnen doorbreken.

Voed je fysieke lichaam en realiteit met dat wat je bestemming, je intenties en je doel voedt en ondersteunt.

Verhoog je energie door je emotionele lichaam te zuiveren van oud zeer en heel systemische familie patronen door op te ruimen en andere keuzes te maken.

Verbindt je met je innerlijke krachten en verlicht jezelf met de Zelfliefde, de Godkracht die in jou en mij zit.

Ga voor hoge kwaliteit, hoge frequentie en hoge energie in alles wat je tot je neemt.

Heb een sprankelend 2023.

 

En zo is het

Ik stuur je liefs

Daniëlle

 

Sluit je aan bij mijn Inner Circle voor meer licht: Inner Circle 

Schrijf je in op mijn mailinglijst: Subscribe

Check mijn programma’s  om te werken aan Mastery: Programs

Lees mijn boek of werk 1-1 met mij: Shop

Volg me op Instagram