Mastery Reset weekend – Ar den Our – België

 

Het weekend van Mastery is gericht op het Resetten van je bewustzijn over jezelf en je leven en het identificeren en opheffen van de blokkades die jouw welzijn beïnvloeden.

Niet alleen biedt dit weekend een prachtige omgeving, high end health food, een sauna en yoga lessen als in een Retreat.

Maar brengt het je een moment van verdieping in de verbinding met jezelf, door de verbinding met alles en iedereen om je heen, waar het weekend je mee uitdaagt, verwent en verzorgt.

Retreat betekent; je terug trekken, wat soms heerlijk kan zijn, maar niet zal leiden tot een verandering in je leven, een reset.

Een Reset weekend brengt je een verschuiving in je bewustzijn, zodat er keuzes ontstaan in je leven.

 

Je verbindt pas volledig met jezelf door je bewust te worden van wat je onbewust allemaal met je mee draagt, wat niet van jou is. Dat, wat je tegenhoudt om jezelf te zijn en een gelukkige, gezonde flow te voelen.

 

 

Control the Mind, Feed the Body,

Connect to your Heart

and Release your true Self

 

 

Leer over de mysterieuze verbinding van bewustzijn, tussen Mind – Body en Spirit, in een Universum waar alles van energie is gemaakt en alles met elkaar verbonden is.

Spirit is de onzichtbare kracht die de fysieke wereld beïnvloedt, net zoals de zwaartekracht en de magnetische kracht. Jouw intuitïe verbindt je met die kracht en helpt je navigeren op jouw pad in het leven.

 

Als het energetische veld van jouw systeem positief is, dan stroomt de energie. Dan resoneert het veld rustig, dan trekt het meer positiviteit aan. Dan is er creatie mogelijk in je leven en voel je verbinding met jezelf en mensen om je heen.

 

Als er in je veld negatief lading is opgehoopt, dan stagneert het de stroming van energie. Dan zorgt het voor chaos en trekt het vervolgens meer negatieve energie aan.
Met alle gevolgen van dien; onzekerheid, ongenoegen, stress, conflicten, depressie, verslaving, ziekte etc.

 

Door het vergroten van je bewustzijn, over de werking van je magnetische veld en hoe jij jezelf in lijn kan brengen met positiviteit, ontstaat er ruimte voor het maken van andere keuzes om jezelf en je leven te beïnvloeden, te navigeren en te sturen.

Leer meer over jezelf, energie, aantrekking en intuïtie.

 

Reacties van deelnemers:

“Het weekend begonnen we als allemaal onbekenden voor elkaar.
Maar door de openheid, eerlijkheid en vooral heel veel warmte voor elkaar hadden we al snel een fijne plek samen gecreëerd. We hebben mooie gesprekken met elkaar gehad, samen gelachen, tranen gedeeld, fijne yoga lessen gehad en genoten van het bijzonder lekkere eten van Marjon.
Elke maaltijd was een feestje.”

 

“Bijzonder was de liefdevolle begeleiding en omarming van Danielle.
Iedereen gaf ze precies dat ene stukje mee, wat hij of zij nodig had, in de groep of in de een op een gesprekken. Ze maakte van al deze individuen een groep.”

 

“Voor mij was het weekend nog een duwtje in de juiste richting op mijn eigen pad. Ik heb alleen maar het hele weekend kunnen genieten. Ik voelde alles weer stromen , was meer in balans en voelde me heel licht.” 

 

 

Programma onderdelen

 

Workshop Mind – Body – Spirit deel 1

Deze workshop is de start van een weekend op een betoverende locatie, die je leert om alle onderling verbonden lichamen in je systeem te begrijpen, om jezelf te kunnen resetten en te helen. Het resetten van jezelf leidt tot een verhoging van de frequentie van je energie, wat resulteert in de verhoging van je welzijn.

 

Workshop Mind – Body –  Spirit deel 2

In deze workshop leer je over het chakrasysteem en de energie die hier doorheen stroomt. Je leert over hoe jij mentaal, emotioneel, fysiek en spiritueel in elkaar zit. Jezelf resetten is alleen mogelijk als je oorzaak en gevolg op alle lichamen overziet en de herhaling van lessen die je levenspad kruisen leert herkennen.

Je krijgt inzicht in je persoonlijke systeem, inclusief verdedigings mechanismes, triggers, patronen, blokkades, gestolde emoties, body-effecten. Je overziet je hele Zelf.

 

Mastery of the Body – Spirit Yoga en meditatie

Gedurende het weekend krijg je diverse yoga lessen en meditaties, binnen en buiten, om je systeem te  resetten en in balans te brengen. Je leert hoe je blokkades en spanningen in je systeem kunt scannen (opsporen) op het niveau van alle chakra’s en hoe je deze vervolgens kunt oplossen.(opheffen).

 

Indiv. Energetische Alchemie sessie

Tijdens deze privésessie krijg je een dieper inzicht in je chakra systeem en opheldering over alle gestagneerde emoties die jouw energie en leven negatief beïnvloeden en blokkeren door de patronen en overtuigingen die je aangeleerd hebt en in je DNA zitten vanuit jouw familiesysteem.

Deze sessie opent de deur naar de verbinding met je intuïtie, wie je werkelijk bent, je hogere Zelf. Negatieve lading die zorgt voor blokkades in je energetische veld worden opgeheven, waardoor emoties vrij komen en de energie weer gaat stromen. Na de sessie voel je je lichter.

 

Frequentie workshop

Tijdens deze workshop zal je kennis opdoen over hoe je de energie in je systeem kunt reinigen (zuiveren) en negatieve energie kunt afvoeren (detoxen), zodat je naar de hoogst mogelijke frequentie toe kunt werken. Je leert hoe je je systeem voedt d.m.v. meditatie met de juiste energie en hoe je energiemanagement in je dagelijkse leven kunt implementeren.

Locatie:

Ar den Our – België

 

Datum:

  • vr 26 juni / zo 28 juni
  • vr 17 juli / 20 juli

 

Reserveren:

Inschrijven en reserveren d.m.v. een aanbetaling onderaan deze pagina.

Vermeld je naam, de datum van het weekend en je gegevens.

Let op: op deze locatie zijn alle kamers gedeeld.
Reserveer je met 2 of 3, vermeld dit dan bij de reservering.

 

Kosten:

Weekend inclusief 2 overnachtingen, super gezonde maaltijden, tussendoortjes, 3 workshops, 4 yoga lessen en 1 indiv. coaching & healing sessie.

€ 560,- per persoon

 

 

Mastery Team:

Daniëlle Stotijn:  Teacher & Transformatie Coach

Bart Stotijn: Chef kok

Marjon Verhoeven: Yoga docent

Alexandra Fullana – Wessels: Assitant Coach

Christian Fullana – Wessels: Fotograaf /Licht Coach

More information? Contact us!