Mastery of the Self – Professionals – Opleidingen

Opleiding Transformatie Coaching & Energy Healing

 

Tijdens deze opleiding leer je, vanuit je eigen proces, mensen te begeleiden als transformatie coach en energetisch healer.

In twee modules leer je het totale proces van transformatie coaching en healing zelf ervaren en begeleiden bij anderen. Naast diverse Mind & Body coaching modules, leer je met energie te werken, voor jezelf en de mensen om je heen.

Lees hier meer over: Transformatie

 

 

Het doel van een proces is het vergroten van autonomie, authenticiteit, welzijn en gezondheid. Vrij van conditionering, overleving, afweer, stress, angst en onzekerheid.

Deze opleiding verbindt psychologische en wetenschappelijke kennis met holistisch en energetisch werk.
Deze unieke en effectieve vorm van begeleiding in het vergroten van bewustzijn en heling loopt voorop in de ontwikkeling en wordt zo toegankelijk voor iedereen.

Na deze opleiding kun jij mensen begeleiden die vastlopen in werk en/of privé, bij de ervaring van ontevredenheid, onzekerheid, stress, oververmoeidheid, trauma,  ziekte, depressie, burn out etc.

 

 

De onderdelen die tijdens deze opleiding aan de orde komen zijn:

 • Mastery of the Mind
 • Mastery of the Body
 • Mastery of Emotions
 • Mastery of Meditation & Energy
 • Mastery of Healing
 • Mastery of the Higher Self

 

 

Je leert op een praktische, nuchtere manier over het enorme belang van de connectie tussen de hedendaagse psychologie, voedingsleer, medische kennis en de eeuwenoude spirituele en mystieke kennis en vermogens van mens en aarde.

Als je dit leest en hier toe wordt aangetrokken weet je ongetwijfeld hoe belangrijk het is dat meer mensen hun bijdragen gaan leveren aan verandering in het welzijn en de gezondheid van de wereld om ons heen.

 

Met de hedendaagse verdeelde en beperkte kennis en benadering komen we er niet meer. Wat de wereld nodig heeft zijn de voorlopers van deze tijd, die andere kennis en vaardigheid komen brengen, om verbinding en verbetering te brengen, vanuit een breder perspectief.

Vanuit de benadering hart, emotie en vibratie verbonden met hoofd, ratio en verstand zal deze nieuwe quantum beroepsgroep en benadering zorgen voor een nieuwe balans in mens en wereld.

 

“Future medicine will be the medicine of frequencies”
Albert Einstein

 

Tijdens de opleiding werk je aan je eigen proces en bouw je vanuit je eigen talenten aan jouw professionaliteit en deskundigheid in het coachen en healen.

Tijdens de eerste module oefen je met test-coachees uit je eigen omgeving en oefen je met energetisch werk in de groep. Tijdens de tweede module kies je vanuit je eigen voorkeur en talent voor een stage traject in coaching, healing of de combinatie hiervan.

Aan het einde van de opleiding krijg je een Mastery certificaat.
Met dit certificaat kun je instromen in de selectieprocedure van de opleiding tot Mastery in House Coach & Healer.

 

 

 

Zo draag jij vanuit je eigen talent en ervaring bij aan het proces van anderen

-Pay it forward –
Lees meer: My mission

 

 

 

 

Module 1

Tijdens module 1 ontwikkel je basis coachende, cognitieve, intuïtieve  en energetische vaardigheden.

Vanuit een holistisch perspectief leer je kijken naar de mens als geheel en als onderdeel van het universele geheel, door te leren over quantum wetten, psychologie, spiritualiteit, orthomoleculaire en systemische stromingen.

Je leert je eigen instrument kennen en ontwikkelen, om anderen begeleiding te bieden in hun proces door het:

 • ontwikkelen van coaching vaardigheden, handvaten en methodieken voor het begeleiden van processen gericht op transformatie, reflectie, schaduw werk, autonomie, heling en welzijn.
 • ontwikkelen van kennis en bewustzijn over het mentale, emotionele, fysieke en spirituele lichaam van ieder mens.
 • tools en vaardigheden ontwikkelen in het verwerken, los laten en opruimen van emotionele pijn.
 • kennis over fysieke en mentale conditionering en afweermechanismen, de daaruit voortvloeiende problematiek en tools om dit te doorbreken.
 • kennis over systemisch werken.
 • kennis en vaardigheid in energetisch werken (o.a. Reiki 1 en 2 lees hier meer: Mastery of Healing)
 • kennis over het totale energetische chakra systeem, de functies en de werking binnen het magnetische veld.
 • ontwikkelen van intuïtief waarnemingsvermogen (helder horen, zien, voelen, weten).
 • ontwikkelen van praktische cognitieve communicatie vaardigheden die bijdragen aan het inzichtelijk maken van een proces van transformatie.

 

Module 2

Tijdens module 2 ontwikkel je je bewustwording en kennis verder over het proces van transformatie, alchemie, ascentie en heling. Je leert vanuit je eigen vermogen en talent bij te dragen aan dit proces door het inzetten van diverse technieken om de balans in het energie systeem te herstellen.

 

Je leert je eigen instrument en professionaliteit verder ontwikkelen door het:

 • quantum leren waarnemen, verhogen en vertalen van frequentie, dimensie, energie en emoties.
 • leren over de balans in vrouwelijke en mannelijke energie in het chakra systeem en kundalini energie.
 • inzicht krijgen en kunnen geven in de oorzaak en gevolg van belemmerende patronen, blokkades en onverwerkte emoties in het menselijke systeem.
 • vergroten van bewustwording over de mentale, emotionele, fysieke en spirituele mogelijkheden om de energie in het veld te verhogen.
 • leren toepassen van energetische healing bij jezelf en de ander.
 • leren over meditatietechnieken als tool in het verhogen van de vibratie.
 • leren integreren en verbinden van het mentale persona zelf en het autonome Hogere Zelf.
 • het vergroten van het eigen transmuterende en helende vermogen door het beïnvloeden van de frequentie en coherentie in het magnetische veld van jezelf en de ander.

 

Vanuit je eigen proces, werk je aan je eigen leerdoel en leer je door en van elkaar in de groep. Iedere groep heeft maximaal 12 plaatsen om persoonlijke begeleiding tijdens de opleiding voor iedereen te garanderen.

De modules zijn opgebouwd uit theoretische lessen, praktische uitvoering, oefening, korte workshops vanuit diverse expertise.

Je leert en oefent met elkaar in de Yurt waar de opleiding plaats vindt en in the white house waar je 1 op 1 coaching en healing ervaring op kunt doen.

Tussen de opleidingsdagen door gaat het leren en inspireren door in een besloten online groep. Hier kun je als je dat wilt je proces delen en kennis halen en brengen.

De opleiding bestaat uit 2 theoretische modules van 6 dagen, verspreid over 2x 6 maanden.

De theoretische kennisvakken worden afgewisseld met gast lezingen, workshops en praktijk lessen energetisch healen.

Daarnaast krijg je verspreid over de loop van de gehele opleiding 2 x 2 individuele coaching en 2×2 energetische healing sessies.

 

Doelgroep:

Aspiranten die zich vanuit talent (empathische vermogens, hoogsensitiviteit, heldere gaven), affiniteit en het eigen transformatie proces willen bekwamen in dit vak.

Professionals met achtergrond in coaching of healing die hun vak verder willen verdiepen met een bredere kennis en vaardigheid vanuit een holistisch quantum perspectief.

Toelating na telefonische intake.

Start volgende groep september 2020 (12 plaatsen per groep)

 

 

Kosten:

Module 1 & 2, 12 opleidingsdagen incl. locatie, lunch & verzorging, materiaal, online groep, 4 sessies:

€ 1.890,-

 

Inschrijving:

Meld je hier aan, dan neem ik persoonlijk contact met je op voor een intake gesprek.

 

Locatie:

Delft, Art Centre Delft, www.artcentredelft.com

 

Wij zijn CRKBO gecertificeerd, voor opleidingen vrijgesteld van BTW.

More information? Contact us!