Online programma – Ontwaken uit de matrix

 

Een programma voor iedereen die op zoek is naar verbinding, context en uitzicht in ontwaken en bewustwording in de huidige situatie

 

This is the Great Awakening

 

Wordt je bewust van je eigen en het collectieve matrixveld. Leer in een besloten groep met gelijk gestemden op House of Evolution hoe de matrix werkt en ontdek de uitgang. In een programma van 5 weken, krijg je inzichten en tools hoe om te gaan met je eigen proces van ontwaken, onder begeleiding van Daniëlle.

 

Je bent niet alleen.
In deze donkere dagen rondom kerst is het extra belangrijk om te verbinden met licht. Dat licht dat zijn we samen. Dit programma is voor iedereen die hou vast en perspectief zoekt.

 

Start: zondag 19 december

Duur: 5 weken

 

In dit programma:

 • Krijg je context over wat er speelt in en om je heen
 • Leer je hoe historische, politieke, economische en spirituele achtergronden invloed hebben op de ontwikkelingen van nu.
 • Maak je kennis met begrippen als tijdlijnen, dimensies, intuïtie, bewustzijn, ontwaken, energie management, mastery en verlichting.
 • Krijg je inzicht in de mentale, emotionele, fysieke en spirituele blokkades die de mens vasthouden (mind control, cognitieve dissonantie, verzwakt immuunsysteem,
  repetitive stress response)
 • Leer je tools hoe je het Mind-Body programma kan beginnen te hacken.
 • Versterk je de verbinding met jezelf en andere in de groep om te groeien in zelfvertrouwen en kracht d.m.v. diverse tools.
 • Werk je aan autonomie, gezondheid en licht; de uitweg uit deze matrix.

 

Dit programma biedt je begeleiding in het proces van bewustwording en bereid je voor op de transformatie uit je eigen individuele en de collectieve matrix, naar een hoger bewustzijn van vrijheid.

Een proces dat uitdagend, eenzaam, tijdelijk verwoestend en moeilijk kan zijn. Een reis die je binnen- en buitenwereld op zijn kop zet.

Daniëlle neemt je in een programma van 5 weken mee langs heden, verleden, toekomst, theorie en de huidige werkelijkheid.

 

Het programma bestaat uit:

 • Toegang tot een besloten groep in House of Evolution
 • 2 x per week een Live teaching van Daniëlle van 2 uur gedurende 5 weken (video’s blijven life time beschikbaar)
 • Mastery of the Mind Body & Spirit reader met enkele opdrachten om aan te werken gedurende het programma.
 • 3x een Live geleide meditatie van Daniëlle (meditaties blijven lifetime beschikbaar)
 • Chat forum om contact te maken met andere deelnemers en om vragen te stellen.

 

Lees hier meer over Daniëlle: MY MISSION

 

Start: zondag 19 december

Duur: 5 weken

Kosten: € 85,-
Klik op het product hieronder om in te schrijven

Informatie:

Je ontvangt een mail met bevestiging van je inschrijving en voor aanvang op 19 december een mail met toegang. Daniëlle opent het programma op 19 december met een intro zoom call in de besloten groep om 19.00. Wekelijkse live teachings zijn op dinsdagochtend en donderdagmiddag en op video altijd terug te zien op je eigen moment. Live nationale en wereldwijde meditaties 2x op woensdagavond.

Na deze 5 weken sluiten we samen af. Er start daarna weer een nieuwe groep en je kan instromen in het Mastery of the Self – jaarprogramma.
More information? Contact us!
Translate