Meditatie & Energy Mastery Workshop en online groep

Meditation & Energy  Mastery – 21 day Workshop & Online group

 

De volgende 21 dagen workshop start op 6 sept 2020.

Schrijf je in onderaan deze pagina

€111,- voor de workshop en een lidmaatschap van een jaar

 

 

Investeer in de relatie met jezelf

Verander je energie en je verandert je realiteit

 

Zoek je naar antwoorden en vertrouwen in jezelf, om je weg te vinden in het leven? Wil je een rustiger helder hoofd, hogere energie en een beter gevoel?

Worstel je met balans, onzekerheid, stress, slapeloosheid, angst, of gezondsheidsklachten? Ga je door een uitdagende periode in je leven?

 

Mastery leert je mediteren en dit ook werkelijk integreren in je leven.

Om echte verandering in je leven aan te brengen, rust en helderheid te ervaren en je te realiseren wie en wat je werkelijk bent.

 

Reset – Reconnect – Recreate your Self

 

Dit Mastery of the Self online programma biedt je structuur, kennis, begeleiding, diverse meditaties, yoga en inspiratie.

Je stapt in de veiligheid van een besloten online groep en begint met een start workshop & challenge van 21 dagen, met een lidmaatschap voor het programma in de groep van een jaar.

 

 

Mastery of Meditation & Energy leert je emotie te begrijpen, verwerken en weer in contact te komen met jezelf en jouw weg, door middel van bewustwording en meditatie. LEES MEER OVER MEDITATIE

 

In dit programma leer je meditatie te integreren in je leven en werk je gericht aan je eigen proces van verandering door bewustwording.

Door het eigen energiemanagement leer je de binnenkant in lijn brengen met de realiteit, buiten om je heen. Meditatie is een tool om verbinding te maken met jezelf en het quantum energieveld aan mogelijkheden in en om je heen.

Ervaar na 21 dagen het verschil in je energie, je welzijn en je leven en ontwikkel je daarna verder met de inspiratie en input in de groep.

 

Leer een nieuwe manier van denken en doen, door een spiritual, but practical, modern practice van meditatie te integreren in je leven.

De workshop omvat een 21 day challenge, om iedere dag een routine te volgen, in een besloten online groep, waar je kunt leren over meditatie, energie, manifestatie en bewustwording.

De opbrengst is een verbetering van een gevoel van rust, ontspanning, zelfvertrouwen, gezondheid, welbevinden en focus in je leven.

 

“The word meditation means to become familiar with. So as you become familiar with the thoughts, the behaviors and the emotions of the old self, you’re beginning to retire that old self”

 

In de zwaarste periode van mijn leven, toen de bodem onder mijn voeten leek weg te vallen en mijn wereld in elkaar stortte, heeft meditatie mij verbonden met mijzelf, waardoor ik weer een weg naar boven vond.

Lees hier meer over mij: My Mission

 

In al mijn coaching trajecten, particulier of zakelijk, leer ik mensen door meditatie hun eigen instrument van autonomie, door emoties en intuïtie, te kennen en volledig te gebruiken in het dagelijks leven.

Het is mijn ervaring dat mensen hierin zoeken naar richting, hou vast en inspiratie, omdat dit gebied van meditatie nieuw voor hen is.

 

In dit programma breng ik al mijn kennis en ervaring samen en maak ik tegelijk persoonlijke begeleiding door mijzelf en het team van Mastery, dagelijks mogelijk in een online classroom / groep.
Zo krijg je structuur en input van een practice aangereikt, kun je dagelijks geïnspireerd worden, heb je een stok achter de deur en leer je steeds meer over jezelf.

Door onderdeel te zijn van een groep, lift je daarnaast ook nog eens mee op de positieve vibe, door het delen van ervaring en voortgang van anderen. Verbinding en inspiratie versnelt je proces en verdiept je ervaring. Je leert online vanuit je eigen veilige omgeving en bouwt aan je eigen proces en practice.

 

Meditation & Energy Mastery workshop & online group

 

In dit online programma leer je:

 • wat meditatie inhoudt en hoe je dit toepast.
 • je eigen energie beïnvloeden, beschermen en verhogen.
 • verbinding maken met jezelf, door emoties en intuïtie.
 • mentale blokkades herkennen, doorbreken en emotionele bagage verwerken.
 • focussen op de ontwikkeling die je wilt manifesteren in je leven.
 • je eigen energie scannen, opschonen en focussen.
 • je energie bewegen door middel van praktische yoga.
 • verbinding maken met de kracht van positieve energie in een groep.

 

Onderdelen:

 • Mastery of Meditation – instructie video en live meditaties
 • Mastery of Manifestation – Analyse 7 levensgebieden
 • Mastery of Energy – Chakra Energy audit

 

Inhoud:

 • Online programma, start met 21 dagen workshop
 • Deelname via besloten online Facebook groep via House of Mastery
 • Wekelijkse live Q&A / meditatie
 • Videos van diverse meditatie en yoga technieken
 • Workshop start met een instructie video
 • Complete Mastery of the Self reader incl. werkboek met oefeningen
 • Ondersteuning en begeleiding van het team van Mastery
 • De groep is on going, na de 21 dagen workshop.

 

De groep zal blijven groeien, met de start van volgende workshops op iedere 1ste dag van de maand.
De bedoeling van de groep is om mensen met een zelfde interesse en doel samen te brengen, om elkaar te ondersteunen en inspireren en samen te groeien.

 

Na inschrijving ontvang je de bevestiging en in de week voor de start van de workshop, krijg je toegang tot de groep, het materiaal en alle informatie.

De live instructie video is op vrijdag 4 september. En de officiële start van de 21 dagen workshop challenge in de groep is vervolgens op 6 sept.

Dan start je s,ochtends met de dagelijkse structuur van meditatie & energie management volgens een aantal stappen in je werkboek. Na de 21 dagen ontvang je een certificaat van deelname en blijf je onderdeel van de groep, die weer verder groeit.

Informatie:

Start volgende 21 dagen workshop:  10 mei

 • €111,- voor de workshop en een lidmaatschap van een jaar
 • incl. Mastery of the Self reader en Werkboek
 • incl. wekelijkse live mediatie
 • incl. meditatie, yoga en training videos
 • incl. korting voor coaching & healing sessie,s

Reacties van deelnemers:

“Naast dat ik al een tijdje mediteren in mijn dagelijkse routine wilde opnemen (en zo’n groep is echt een goede stok achter de deur!), krijg ik ook steeds meer inzicht in mijn (nog overwerkte) emoties. Maar het mooiste compliment kreeg ik van mijn kinderen: Mama, je wordt echt veel minder snel boos nu je mediteert!”

 

“Ik geloof erg in de kracht van meditatie, maar het lukte mij maar niet om er de rust en ruimte voor te vinden. Deelname aan de 21 dagen workshop was voor mij een mooie gelegenheid om er echt mee aan de slag te gaan.  En het is mij gelukt en wat heb ik veel geleerd! Vanuit het team van Mastery is er veel (live) begeleiding. Er wordt met veel aandacht en energie ingebracht. En ook vanuit de groep met deelnemers is er continu support. Echt hartverwarmend. Ik ben blij dat mediteren nu een onderdeel van mijn dagroutine is geworden.”

More information? Contact us!