Mastery of the Self Transformatie &Training

Transformatie training

 • 3 trainingsdagen in de moderne Yurt
 • inclusief verzorging & mediterraans lunchbuffet
 • 1 individuele rebalancing sessie in the White House
 • Mastery methode reader & werkboek

 

Mastery betekent leiderschap krijgen en verantwoordelijkheid nemen voor de balans in jezelf om je leven te leren beïnvloeden.
De Mastery methode biedt je een compleet pad om jezelf te leren doorgronden en gewoon jezelf te zijn.

 

In deze training leer je welke conditionering jouw handelen bepaalt, hoe je daar uit los breekt en wie jij eigenlijk zelf bent.
Autonomie is het resultaat; leven in verbinding met eigen verlangens,behoeften, grenzen en bewust van jouw valkuilen.

 

Tijdens de trainingsdagen formuleer je je eigen doelstellingen voor je proces, krijg je kennis overgedragen vanuit verschillende theoretische modules, werk je in verschillende vormen aan het verkrijgen van inzicht en wordt je geïnspireerd door de herkenning en de verbinding door het werken in een groep.

Tussen de trainingsdagen door werk je op je eigen tempo aan het integreren van inzichten, aan opdrachten en ontwikkel je binnen no time een groter bewustzijn en autonomie.

Tussentijds of na de training plannen we een 1 op 1 transformatie sessie in op het moment dat dit in jouw proces het beste past.

 

“Als je altijd doet wat je altijd deed,
krijg je wat je altijd kreeg”

 

Leer hoe je jezelf kunt bevrijden van verleden en beperkingen, door je gedachten en overtuigingen te reconditioneren naar een nieuwe Mindset.

Leer hoe je transformeert van wie je denkt dat je moet zijn, naar wie je werkelijk bent. Wordt wakker in de ontdekking van je ware, autonome en authentieke zelf.

Leer hoe je jouw realiteit kunt veranderen door je energie te veranderen.

Verdiep de kennis over jezelf,  van je conditionering, je afweer- en overlevingsmechanismen tot je communicatie en relatiepatronen.

Leer wie jij bent zonder al die ingesleten en aangeleerde patronen.

 

 

Van navigeren in je leven vanuit je Mind;
hoe je denkt dat je hoort te zijn,
naar navigeren in je leven vanuit je Hart.
Het resultaat:
Autonoom, authentiek leven, in lijn met wie je werkelijk bent.

 

Tijdens de training werk je aan je mentale en emotionele bewustwording en leer je welke mentale programma’s jouw realiteit bepalen.

Je krijgt inzicht in het deel van jezelf dat je hebt ontkent, veroordeelt en weg stopt. Je doorbreekt deze overtuigingen en gedachten patronen en ontdekt wat daaronder begraven ligt aan verdriet en pijn en verborgen ligt aan eigenschappen, verlangens en behoeften.

Je leert op welke thema’s in je leven deze ontdekking over jezelf van invloed is en hoe je dit kunt transformeren. Zo wordt je als het ware wakker en ontstaat er ruimte om te worden wie je werkelijk bent. Om je hele potentieel te ontwikkelen en niet meer geblokkeerd te worden door een oude versie van jezelf.

 

Vanuit verschillende psychologische, wetenschappelijke en spirituele theorieën leer je over jezelf, je overleving mechanisme, je conditionering en werk je aan je eigen proces naar autonomie en het versterken van je intuitie.
Lees hier meer over: Transformatie

 

Door het verkrijgen van bewustzijn, tijdens dit proces van transformatie, worden mentale blokkades opgeheven, waardoor emoties uit het onderbewustzijn naar boven komen, zodat deze getransmuteerd kunnen worden.

Vervolgens kan deze lading tijdens een energetische healing sessie, worden opgeruimd uit het magnetische veld om je heen.

Zo worden blokkades en de onderliggende emoties die daaraan gekoppeld zijn verwijderd, de oorzaak van de gevolgen die je ervaart in je interne en externe realiteit. Als de negativiteit is opgeruimd maak je ruimte voor meer positiviteit in je energie en voel je duidelijker wat jouw grenzen zijn. Vervolgens leer je hoe je deze modus van autonomie kunt behouden en vertalen naar relaties en situaties in de interactie in je leven.

Door het trainen van je Mind en het leren toepassen van meditatie en eigen energiemanagement kun je de energie in je eigen veld, in de cellen van je lichaam en je leven positief leren beïnvloeden.

 

Inhoud:

 • Mastery of the Self methode
 • Transactionele Analyse
 • Systeem theorie
 • Energetisch werken

 

Onderdelen:

 • Mastery of the Mind
 • Mastery of Meditation & Energy
 • Mastery of Emotions
 • 3 dagen training
 • 1 coaching & healing sessie
 • Mastery of the Self/Mind reader & werkboek

 

Kosten:

3 trainingsdagen, 1 privé sessie, lunch buffet & verzorging , materiaal.

Prijs incl. €500,- Euro

Locatie:

Art Centre, Delft.

 

Data:

 • Traingsdagen op zaterdag 3 en 24 oktober en 21 november van 10.00 tot 16.00
 • De 1 op 1 sessie wordt in overleg op een moment naar voorkeur ingepland.

 

Schrijf je via onderstaande link in voor de training en ontvang direct een bevestiging, Mastery reader in je mailbox. Het werkboek ontvang je aan de start van de training.

Ik zie je graag!

Hartelijke groet,

Daniëlle Stotijn