Mastery of the Meditation & Energy is de kunst van sturing geven aan jezelf.

 

Door het uitbouwen van je vermogen in waarnemen en focussen, ontdek je hoe je positieve gedachten, emoties en energie realiseert in jezelf en in je leven.

 

Meditatie geeft je toegang tot de aansturing van je eigen ervaringen.
Door bewustzijn te krijgen over de negatieve gedachten van de onbewuste Mind, die je negatieve gevoelens geven en zelfs negatieve ervaringen aantrekken, kun je leren om hier leiding aan te geven en jezelf positief te managen.

 

De effecten van meditatie:

 • Rust in je hoofd
 • Emotionele balans versterken
 • Compassie ontwikkeling
 • Betere focus en concentratie
 • Gelukkiger worden
 • Ontspanning en Flow
 • Sterker immuun-systeem
 • Minder angst
 • Meer zelfvertrouwen
 • Minder eenzaam
 • Betere slaap
 • Voorkomt depressie

 

Wat je gelooft en wat je denkt, vibreert op een bepaalde frequentie in het magnetische veld om je heen.
Bedenk maar hoe je kan voelen hoe de sfeer in een kamer is als je binnen komt. Of hoe de gemoedstoestand van iemand anders, na een gesprek, een effect op jouw gemoed heeft. We kunnen het veld van de ander beïnvloeden, met onze eigen frequentie, door in het veld van de ander aanwezig te zijn.  Maar we kunnen dus ook de frequentie van ons eigen veld beïnvloeden.

 

Elke cel in je lichaam bestaat uit energie die verbonden is en vorm geeft aan het lichaam, aan fysieke realiteit. Een cel werkt als een batterij, met positieve energie en negatieve energie. De Mind stuurt het veld en de cellen in je lichaam aan.

“Wat je denkt, heeft een effect op je gevoel en vervolgens een effect op wat je doet en bent”.

 

 

Als je te lang stressvolle en negatieve gedachten hebt, voel je je steeds slechter en neemt de spanning door de frequentie van de cellen, van binnen in je lichaam voelbaar toe. Spanning, door angst, onzekerheid etc., trekt de energiecentra, de chakra, s samen, waardoor de energie maar deels kan stromen. Dit heeft vervolgens ook weer een effect op de ervaringen in je realiteit, die je aantrekt in het veld om je heen. Ontspanning in je lichaam en in je energiesysteem wordt aangestuurd door positieve gedachten. Verlangen zorgt zelfs voor een expantie in je chakra systeem door een flow van energie.

 

“Je trekt aan wat je denkt; bewust of onbewust”.

 

Met het trainen van je Mind en door meditatie kun je de energie in je eigen veld en in de cellen van je lichaam positief leren beïnvloeden.

 

In het proces van meditatie, leer je je Mind tot rust brengen, door het opheffen van negatieve blokkades, om energie te laten stromen die je systeem zal schoonmaken en activeren. Als je je hart opent en de energie stroomt ervaar je ontspanning, vertrouwen, helderheid en rust, die je meeneemt in je dag en die je inspireert en voedt bij je dagelijkse activiteiten.

 

Positieve emoties zijn de indicatie van alignment; je zit op de juiste weg, in lijn met wie je werkelijk bent en wat bij jou past. Negatieve emoties zijn de indicatie dat je jezelf ergens blokkeert van energie of er weerstand aan biedt, of iets in je externe ervaring niet in lijn is met jou.

 

Blokkades ontstaan door negatieve gedachten, overtuigingen, gewoontes, door opvoeding, cultuur, of sociale druk op mentaal niveau. Het gevolg van ontkennen, onderdrukken en de aanpassingen die we hebben leren doen in onze eigen gevoelens en verlangens, om de erkenning van onze omgeving te krijgen.

E-motion betekent energie, die ergens toe beweegt. Energie met een boodschap en een doel. Om deze energie te leren besturen, op de golven van flow, als alles stroomt en goed voelt, en in de storm als het tegen zit, is er controle over je systeem nodig.

 

Door het proces van meditatie, ontwikkel je een bewustzijn en indicatie voor jouw persoonlijk ervaring van positieve energie en emoties.  Naast een gevoel van pure rust, weldaad en liefde, opent zich een intuïtieve wereld aan opties en inzichten voor de besturing en ontwikkeling van jouw leven.

Meditatie verbindt je via je intuïtie en verlangens, met de pure, positieve energie die naar en door je heen stroomt.

 

Als je erin slaagt positieve emoties te creëren in meditatie, dan ben je in feiten je cellen aan het signaleren, met positieve informatie.

Het lichaam kent het verschil niet tussen een emotie gecreëerd door een ervaring die je werkelijk hebt in de buitenomgeving of een ervaring die je intern creëert door te genieten van zelf gecreëerde verhoogde positieve emotie.

Dus als je verhoogde emoties en gedachten stuurt (zonder sabotage van enige twijfel) die positiever zijn dan de zelf beperkende gedachten die je in het verleden vasthielden, dan begint je lichaam zich chemisch voor te bereiden op de ontwikkeling van de positieve toekomst (omdat het gelooft dat de toekomst nu aan het gebeuren is).

 

“Je verandert je leven, door je energie te veranderen’.

Als je de positieve gedachten en emoties vervolgens leert combineren met het focussen van deze energie op je gewenste uitkomst, je verlangen, kun je bewust leren manifesteren.
Door te weten welke verlangens je voelt, welke doelen je wilt behalen in verschillende gebieden in je leven, kun je systematisch en energetisch leren om dit te bewerkstelligen.

Hoe meer hogere energie beschikbaar komt om een ​​meer coherent goed voelend energieveld te creëren tijdens meditatie, hoe verder je weg komt te staan van negativiteit en spanning in en om je heen. Je wordt steeds sensitiever voor energie van jezelf en van je omgeving en eigen-wijzer in het managen, beschermen en begrenzen van je eigen energieveld.

Deze vorm van moderne meditatie is eenvoudig, kort en toepasbaar in een druk bestaan. Iedereen kan dit leren, je hoeft geen monniken te zijn. Sterker nog in deze tijd met deze hoeveelheid prikkels is een moderne variant essentieel. De toekomst zal aantonen dat mediatie de gezondheid nog positiever beïnvloed dan gezond eten en sporten.
Alle creatie begint met vertrouwen en focus van de Mind.

Meditatie zal je meer en meer naar een gezond, gelukkig welzijn verplaatsen, door de genen te signaleren;
Alles is goed.
Ontspan.

 

Wil je aan de slag en zoek je praktische ondersteuning? Schrijf je in voor het Mastery online Mediatie & Energie programma. LEES MEER

Start 12 januari!! Begin 2020 met energie en focus!

More information? Contact us!
Translate