Mastery of healing

Mastery of Healing is de kunst van het stimuleren van het zelf genezende vermogen van het menselijke systeem, dat wij allemaal in ons hebben.

 

Leer de frequentie van de energie die door ons systeem stroomt en in het gehele veld aanwezig is, op het niveau van alle 4 de lichamen;

 

Mastery of the Body – Feed the Body programma

Mastery of the Body – Meditation and Energy programma

Mastery of the Mind – Controle the Mind programma

 

Mastery biedt je de mogelijkheid om opgeleid te worden als Mastery Transformatie Coach en/of Healer. Door te leren over je eigen systeem en zelf het transformatie en ascentieproces te doorlopen, kom je op het punt waar je ook je eigen gaven gaat ontdekken en ontwikkelen, om dit weer door te kunnen geven aan mensen om je heen. Dit is het Pay it Forward model van Mastery. Zo maken we de wereld individueel en gezamenlijk een beetje mooier. Ieder op zijn eigen manier. Ervaar en ontdek wat jouw unieke kracht en gave is.

 

Naast diverse Mind & Body coaching modules, leer je met energie te werken, voor jezelf en de mensen om je heen.

 

Reiki is een Japanse techniek voor stressvermindering en ontspanning die ook genezing bevordert. Het is gebaseerd op de wetenschap dat een onzichtbare ‘levenskracht-energie’ door ons heen stroomt, waardoor we leven. Het energetische veld van de mens dat is verbonden met het energetische veld van de aarde en het energetische veld van het Universum.

 

Als iemands ‘levenskracht-energie’ laag is, is er stress in het lichaam en maak je een grotere kans om ziek te worden. Als de frequentie van de energie hoog is, zijn we beter in staat om gelukkig en gezond te zijn en ons ontspannen en goed te voelen.

 

Het woord Reiki bestaat uit twee Japanse woorden – Rei wat ‘God’s Wijsheid of de Hogere Macht’ betekent en Ki die ‘levenskracht-energie’ is.

 

Een behandeling voelt als een prachtige gloeiende warme liefdevolle straling die door en om je heen stroomt. Reiki behandelt het hele systeem, alle 4 de lichamen en creëert effecten die ontspanning en positieve emoties van vrede, veiligheid en welzijn geven en verwijdert de lading van negatieve emoties in het systeem.

 

Reiki is een eenvoudige, natuurlijke en veilige methode van genezing en zelfverbetering die iedereen kan gebruiken. Het is bewezen effectief te zijn in het helpen van herstel bij ziekte, stress en creëert altijd een gunstig effect. Het werkt vooral in combinatie met het werk op alle andere lichamen bij transformatie. En in het geval van ziekte in combinatie met andere medische of therapeutische technieken om bijwerkingen te verlichten en herstel te bevorderen.

 

Reiki draagt bij aan het creeëren van een positief en gezond milieu in het gehele systeem, maar zonder werken aan het bewustzijn, schoonmaken van negatieve emoties en verbinding met het hogere Zelf, blijft de frequentie na een tijdje terugvallen naar het oude niveau. Als de gedachtenpatronen negatief en leidend blijven in het systeem, blijft dezelfde emotionele lading ontstaan, met hetzelfde effect op de frequentie en dus op het lichaam.

 

Als je altijd doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg.

 

Een hele berg Reiki energie over iemand heen gooien is nooit de oplossing, maar slechts een onderdeel van het proces heling om welzijn en gezondheid te bereiken. Het is de vrije wil van de mens zelf die uiteindelijk kan zorgen voor de keuze voor een andere realiteit een ander resultaat.

 

Reiki is een eenvoudige techniek om te leren. Het vermogen om Reiki te gebruiken wordt niet in de gebruikelijke zin onderwezen, maar wordt tijdens een Reiki-les overgedragen aan de student. Deze vaardigheid wordt geleerd in een deel theorie en oefening en uiteindelijk door gegeven tijdens een ‘attunement’ waar je bewustzijn en bereik in ontvangen van energie, wordt afgestemd op en gegeven door een Reiki-meester. Zodat de student in staat is om een onbeperkte hoeveelheid “levenskracht-energie” aan te boren om iemands energieveld te verbeteren.

 

Hoewel Reiki spiritueel van aard is, is het geen religie. Het heeft geen dogma en er is niets dat je moet geloven om Reiki te leren en te gebruiken. Reiki is helemaal niet afhankelijk van geloof en zal werken, of je er nu in gelooft of niet.

 

We hebben allemaal toegang en beschikking tot deze energie, we moeten ons er alleen bewust van worden. Het is niet het aanleren, maar het wakker maken van dat wat er altijd al was. Transformatie en Alchemie.

 

Hoewel Reiki geen religie is, is het toch belangrijk om te leven en te handelen op een manier die harmonie met anderen bevordert. Mikao Usui, de grondlegger van het Reiki-systeem van natuurlijke genezing, heeft aanbevolen om bepaalde eenvoudige ethische idealen te gebruiken om vrede en harmonie te bevorderen, die bijna overal in alle culturen universeel zijn.

 

Tijdens een meditatie, enkele jaren na het ontwikkelen van Reiki, besloot Mikao Usui de Reiki-idealen toe te voegen aan de beoefening van Reiki. De idealen kwamen gedeeltelijk uit de vijf prinicples van de Meiji keizer van Japan die Mikao Usui bewonderde. De idealen werden ontwikkeld om een ​​spirituele balans toe te voegen aan Usui Reiki. Hun doel is om mensen te helpen realiseren dat het helen van de geest door bewust te beslissen zichzelf te verbeteren een noodzakelijk onderdeel is van de Reiki-healingervaring.

 

Om ervoor te zorgen dat de Reiki-genezende energieën blijvende resultaten opleveren, moet de cliënt de verantwoordelijkheid voor zijn of haar genezing accepteren en er actief aan deelnemen. Zelf Master worden van je eigen proces. Transformatie, Ascentieen Healing vraagt een actieve toewijding om jezelf te verbeteren.

 

De Reiki / Mastery leerling zal eerst zelf het proces van Transformatie en Ascentie moeten doorlopen voordat hij zelf Master Reiki kan worden. Tijdens de Opleiding Transformatie Coaching & Energy Healing, leer je Reiki 1 en 2.

 

The secret art of inviting happiness,
the miraculous medicine of all diseases:

Just for to day, do not anger

Do not worry and be filled with gratitude

Devote yourself to your work

Be kind to people

Usui Reiki Treatment for the improvement of body and mind
The founder, Usui Mikao

 

More information? Contact us!